sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Mikkelin markkinoilla Liedossa

Tänään olin Mikkelin markkinoilla Liedossa Kristillisdemokraattien teltalla. Tarjosimme makkaraa mieheni Mikan avustamana ja tytöt kiertelivät markkinakojuja.
Ensimmäinen vaalitilaisuus ja positiivinen mieli jäi. 140 makkaraa jaoimme ja monen monta allekirjoitusta kansalaisaloitteeseen tuli. Ihmiset tulivat kiinnostuneina juttelemaan. Tästä on todella hyvä jatkaa positiivisella asenteella eteenpäin.
Rehellisyyttä tämä maailma kaipaa, ei luvata mitä ei pystytä toteuttamaan, mutta kaikkeni haluan tehdä päästäkseni auttamaan ja edistämään etenkin heikoimmassa asemassa olevia.
Vaadin itseltäni käytöstä ja vaadin sitä myös muilta. Minusta on itsestään selvää, jos on esillä oleva tai muuten tunnettu henkilö, on varsinkin osattava käyttäytyä esimerkillisesti. En tarkoita minkäänlaista pokkurointia, mutta fiksusti ja rehellisesti toisia kunnioittaen.
Huomenna on taas uusi päivä ja haluan miettiä täällä blogissani lasten asiaa lähinnä päivähoidon vertaa kotihoitoon. Valinnaisuutta ja tukea siihen vanhemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti